Tuesday 27 November 2012

Egy kis pihenes, aztan Kambodzsa

Mianmar utan majd egy hetig pihentunk Bangkokban. Az elso este megvacsoraztunk egy thai etteremben, majd utana ettunk egy hamuburgert a Burger Kingben, aztan elmentunk egy boltba es vettunk egy csomo csokit. Voltunk plazazni, kimosattuk a ruhainkat es sokat pihentunk. Altalaban tiz korul ebredtunk, majd elmentunk egy peksegbe reggeliert, mert a ettermi reggeliket (rantotta, piritos, vaj es dzsem) a par honap alatt kicsit meguntuk. Reggeli utan szep komotosan megkaveztunk egy kellemes kis teraszon. Mire ezekkel vegeztunk mar altalaban ket ora volt. Ezutan kicsit olvastunk vagy pihentunk, majd lassan indultunk is vacsorazni..

A par napos piheno utan megerkezett hozzank negy kis magyar baratunk, akik harom hetre csatlakoztak hozzank, es egyutt nezzuk meg veluk Kambodzsat es Vietnamot. Rogton jol meg is kaptuk toluk, hogy masrol se szol a blogunk, mint panaszkodasrol. Hiaba mondtuk nekik, hogy csak azokrol a dolgokrol irunk tobbet, ami kicsit elter az atlagostol vagy nem olyan mint otthon, azt mondtak, hogy nyafogosak vagyunk.

Az elso napi program utazas volt Bangkokbol Angkorba. Masnap megneztunk az Angkori templomokat, ahol ket tuk-tukkal vittek korbe minket. Mivel a csapat egyik felet jobban erdekeltek a kovek, ezert ket csapatra oszlottunk, es mi mar negykor ettuk a sult tesztat a varosban, meg a tobbiek csak sotetedeskor ertek vissza a szallasra.

Este elmentunk meginni egy italt, majd a kis barataink megmutattak, hogy hogyan is kell nyaralni igazibol, nem olyan tessek-lassek modon, ahogy eddig mi csinaltuk, hanem ugy rendsen. Nem igazan tudtunk veluk lepest tartani...

Masnap delutan egesz napos buszozas utan erkeztunk Phnom Penh-be, ahol elmentunk a "torzshelyunkre" es mindenki evett egy cordon blue-t. Mi ittunk melle egy pohar bort is, ellenben a kis baratinkkal, akik ra se birtak nezni az alkoholra.